Nules recupera la neteja viària amb cisterna amb l'empresa Vareser

Nules recupera la neteja viària amb cisterna amb l'empresa Vareser
01/04/2021 -

Nules ha recuperat la neteja viària amb cisterna amb l’entrada en vigor del servei que, des d’aquest dijous 1 d’abril, presta la nova empresa adjudicatària Vareser.

Així doncs, amb la renovació del contracte, per un període de quatre anys, del servei de neteja dels carrers i espais públics tant del municipi com de Mascarell i de la zona marítima s’incorpora com a novetat aquesta tasca amb la qual es pretén mantenir més nets els vials.

Cal assenyalar, a més, que amb aquesta nova contractació s’ha subrogat el contracte al personal que treballava en l’empresa Fobesa, que fins ara s’encarregava de prestar aquest servei.

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules renovarà també, aviat, el contracte del servei de recollida i tractament de residus urbans davant el venciment de l’actual.

Des de la regidoria de Medi Ambient s’assenyala, al respecte, que “amb aquests nous contractes tenim al davant reptes importants enfocats a millorar aquests serveis”, apunta César Estañol.

Així doncs, en relació amb el servei de recollida i tractament de residus urbans destaca la incorporació de la recollida de residus d’orgànica d’obligat compliment per la normativa actual europea. Per tant, amb el nou contracte s’aposta fermament pel reciclatge i s’instal·larà bateries de contenidors fins a un total de 200 repartides per tota la població perquè en un mateix punt es puga tirar els diferents tipus de residus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari