Nules reforça les tasques de desinfecció amb quatre persones més

Nules reforça les tasques de desinfecció amb quatre persones més
13/01/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha reforçat les tasques de desinfecció tant de la localitat com de Mascarell, i de la població marítima amb la contractació de quatre persones.

Aquesta contractació ha sigut possible gràcies a la subvenció de 37.541,04 euros que el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) ha atorgat al consistori mitjançant el programa Avalem Experiència (ECOVID).

Així doncs, al llarg de sis mesos aquest personal realitzarà diàriament diferents tasques de desinfecció principalment en els parcs i jardins, zones comercials, i mobiliari urbà de Nules, Mascarell i de les platges.

Cal assenyalar que amb aquesta contractació es vol ajudar a aquelles persones, de al menys 30 anys, aturades com a conseqüència de la conjuntura derivada per la Covid-19, “aquests tipus de programes i línies de subvencions que concedeix LABORA són molt importants per a que les entitats locals pugen contractar a persones desocupades del municipi i així fer front a l’ algunes de les necessitats de la població”, matisa la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari