Nules registra noranta sancions per incompliments en l'ús de la mascareta

Quaranta-nou d’aquestes denúncies corresponen al passat cap de setmana

Nules registra noranta sancions per incompliments en l'ús de la mascareta
04/08/2020 -

La Policia Local de Nules ha registrat un total de 90 denúncies per incompliments en l’obligatorietat de l’ús de la mascareta decretat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a mitjans del mes de juliol, com a mesura de prevenció davant la Covid-19. En concret, la Policia Local ha imposat aquestes sancions entre els dies del 16 de juliol al 4 d’agost de 2020.

Des de la Policia Local s’assenyala que més de la meitat de les 90 denúncies totals corresponen a l’últim cap de setmana. Així doncs, del divendres, 31 de juliol, al diumenge, 2 d’agost, s’han posat 49 denúncies per no fer ús o per fer un ús incorrecte de la mascareta.

Cal recordar que a finals de la setmana passada es va reforçar la plantilla de la Policia Local destinant una patrulla únicament a intensificar els controls tant de l’ús de la mascareta com de la distància de seguretat i l’aforament de les terrasses de bars, restaurants i locals d’oci.

“Fem de nou una crida a la ciutadania perquè complisca les directrius que ens marca la Conselleria de Sanitat no sols per les possibles sancions o penes que comporta l’incompliment, sobretot per responsabilitat social i per evitar tornar enrere”, ressalta l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari