Nules renova la xarxa de distribució d'aigua potable al carrer Camí Nou

Nules renova la xarxa de distribució d'aigua potable al carrer Camí Nou
27/11/2019 -

L’Ajuntament de Nules i FACSA, l’empresa encarregada del servei de proveïment a la localitat, han finalitzat els treballs per a renovar la xarxa de distribució d’aigua potable del carrer del Camí Nou, situat al polígon agrícola del municipi.

Els treballs, que formen part del Pla de Millora d’Infraestructures Hidràuliques, han consistit en la renovació de 170 metres de nova canonada de polietilé i 110 mm de diàmetre, que han permés substituir les antigues conduccions de fibrociment i 70 mm de diàmetre. A més, s’hi han instal·lat tres vàlvules i dues boques de reg noves i s’han reformat totes les connexions de servei.

Aquestes actuacions completen les que s’han dut a terme al carrer contigu, Senda Olivereta, on també s’han renovat 310 metres de canonada. Unes obres que han permés a més instal·lar noves canalitzacions de polietilé de 110 mm de diàmetre i substituir l’antiga conducció de fibrociment de 70 mm de diàmetre. A més, durant aquesta actuació també es van instal·lar tres vàlvules i dues boques de reg i es van renovar catorze connexions de servei.

Des de l’Ajuntament de Nules es destaca la importància d’aquestes actuacions “amb les quals s’ha renovat un tram important de la xarxa de distribució d’aigua potable i amb les quals es pretén millorar el servei. De fet, aquesta actuació s’emmarca en el Pla de Millora d’Infraestructures Hidràuliques amb el qual es vol garantir i millorar la qualitat del servei de proveïment d’aigua en la nostra població”, assenyala l’alcalde de Nules, David García.

Per la seua banda, des de FACSA han explicat: “Aquests treballs han permés consolidar el mallat de la xarxa, la qual cosa contribuirà a millorar la qualitat de l’aigua, a més d’aconseguir una distribució més eficient de les pressions de subministrament, en connectar els extrems de la xarxa i eliminar la caiguda provocada pels ramals dels terminals de les antigues xarxes de distribució”.

D’aquesta manera, tant l’Ajuntament de Nules com FACSA ratifiquen la seua aposta amb la qualitat en la prestació del servei i la millora en l’accés als recursos hídrics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari