Nules reparteix mascaretes en les zones comercials del municipi

Aquesta setmana ha començat la segona fase de distribució entre la ciutadania

Nules reparteix mascaretes en les zones comercials del municipi
29/04/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha començat aquesta setmana el repartiment de mascaretes en diferents zones comercials del municipi amb l’intenció de conscienciar la ciutadania de l’utilització de protecció per a evitar contagis.

Aquesta és, per tant, la segona fase de distribució de mascaretes amb la qual es vol seguir abastint, de manera gradual, als diferents sectors de la població. En concret, en aquesta fase personal municipal està repartint gratuïtament mascaretes en els carrers pròxims als comerços, a més també explica com es posen les mascaretes i s’aplica correctament el gel desinfectant en les mans, i els recomana utilitzar-les per a anar als establiments de proximitat.

“Es tracta del segon repartiment de mascaretes que fa l’ajuntament, la setmana passada ja varem repartir mascaretes tèxtils entre aquelles persones de col·lectius més vulnerables que prèviament ho havien sol·licitat a l’ajuntament”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

De manera que, de la primera distribució s’han beneficiat els principals grups de risc com ara les persones que estan o han estat en contacte amb altres infectades o amb símptomes propis de la Covid-19; majors de 60 anys; dones embarassades; pacients de patologies prèvies com ara hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars i pulmonars, càncer o immunodeficiències; i personal que treballa en primera línea exposant-se al virus.

De fet, si hi ha més persones interessades d’aquests col·lectius en tindre mascareta poden sol·licitar-lo trucant al número de telèfon 964 67 00 01, en horari de dilluns a divendres, excepte festius, de 9 a 14 hores.

Per altra banda, l’ajuntament ha precintat des de diumenge, jornada en la que s’ha permés l’eixida dels menors de 14 anys, bancs, cabines de telèfons i fons públiques i també s’ha reforçat el tancament de parcs i zones públiques, “per a previndre focus de contagi i evitar que la gent puga tocar aquestes superfícies”, matisa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari