Nules reparteix 1.600 mantes escola als centres educatius

Nules reparteix 1.600 mantes escola als centres educatius
24/01/2021 -

L’Ajuntament de Nules, mitjançant la regidoria d’Educació, ha repartit un total de 1.600 mantes escola als centres educatius de la localitat, per a així protegir del fred en les aules a l’alumnat d’Infantil i de Primària.

En concret, d’aquesta iniciativa s’han beneficiat els escolars de P3, P4, i P5 d’Infantil i de primer, segon, i tercer cicle de Primària del CEIP Pio XII, CEIP Jaume I, CEIP Cervantes, CEIP Lope de Vega, CEIP Nou Pedro Alcázar, i del Col·legi Consolación, a més dels xiquets i de les xiquetes d’un i dos anys de l’Escola Infantil de los Gorriones.

La regidora d’Educació, Rosa Ventura, assenyala que “amb la donació d’aquesta manta escola a cadascú dels escolars de tots els col·legis del municipi, tant públics com a concertats, i de l’escola d’infantil es vol donar solució a un problema que hi ha a les aules que pel protocol Covid han de tindre les finestres obertes per a ventilar l’espai. No obstant això, en aquests moments, seguint els protocols marcats per la conselleria, les escoles del nostre municipi combinen la calefacció amb la ventilació d’espais tan necessària per la Covid. Per tant, davant aquesta situació, aquesta manta escola ajudarà al fet que l’alumnat estiga millor en les aules”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari