Nules reprén les activitats al Casal Jove

Nules reprén les activitats al Casal Jove
15/04/2021 -

El municipi de Nules ha anunciat que durant aquestes setmanes es reprendrà el Programa d’Oci Alternatiu per a Adolescents on els joves de 12 a 17 anys del poble podran participar en diferents activitats que es duran a terme al Casal Jove.

Aquesta iniciativa estava prevista per a l’any anterior i s’anava a fer amb la col·laboració de l’Ajuntament de Moncofa, però la pandèmia va obligar a la seua cancel·lació, no obstant això s’ha acordat que davant la situació actual cadascú dels municipis reprenga l’activitat, de moment, de manera independent.

“La idea fonamental d’aquesta iniciativa és que els mateixos joves siguen els que proposen i impulsen activitats relacionades amb el que més els agrada segons els seus gustos i les seues preferències”, assenyala Gabriel Torres, regidor de Joventut. D’aquesta manera, els adolescents poden compartir els seus gustos amb els seus propis companys, descobrint així noves activitats amb les quals passar el temps.

El programa s’ha dut endavant amb l’ajuda de l’IES Gilabert de Centelles on els joves de Nules reben l’educació secundària. Així doncs, amb la col·laboració del centre educatiu s’han format una sèrie de grups motor i aquests han sigut els encarregats de proposar les diferents activitats, de manera que es trobe una varietat de continguts on tots ho passen bé.

De fet, la setmana passada es va ja començar amb les primeres activitats. Els joves inscrits van poder gaudir amb els seus companys de diferents jocs de taula per a desconnectar dels aparells electrònics. També van participar en gimcanes i van tindre jornades de cinema, on van visionar continguts dels seus interessos.

Aquest cap de setmana continuaran les activitats, que seguiran tenint lloc al Casal Jove del municipi, més concretament el dissabte de 17 a 20 de la vesprada. A les xarxes socials de l’Ajuntament es publicarà tota la informació i la manera d’inscriure’s a les diferents activitats, que cal recordar que totes són gratuïtes.

“Tenim dipositada molta il·lusió en aquest projecte i apostem de manera decidida per ell. Els nostres joves necessiten alternatives d’oci i els animem al fet que s’inscriguen perquè de ben segur gaudiran de les activitats”, afirma Torres.

Quan la situació sanitària millore, l’Ajuntament espera reprendre les activitats conjuntes amb el municipi de Moncofa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari