Nules reprén les assemblees veïnals per a millorar els barris

Nules reprén les assemblees veïnals per a millorar els barris
02/02/2022 -

Nules reprén les assemblees veïnals amb les quals la ciutadania participa en les decisions que afecten els seus barris, així doncs dimarts es va celebrar la primera d’aquestes assemblees després de la seua suspensió motivada per la conjuntura sanitària.

De fet, aquesta assemblea veïnal ha tingut com a protagonistes el veïnat del carrer de Rafael Catalá Lucas, el qual ha traslladat a l’alcalde, David García, a la regidora de Participació Ciutadana, Rosa Ventura, i al primer tinent d’alcalde, César Estañol, algunes propostes per aquesta zona del municipi per a millorar el trànsit i l’estacionament; també han sol·licitat més presència policial pels comportaments incívics registrats en alguns llocs; i la instal·lació de més mobiliari urbà com ara papereres i bancs.

Així mateix, en l’assemblea també es van plantejar diferents opcions pel tancat del parc infantil d’aquest carrer que s’escometrà en les pròximes setmanes.

“Gràcies a les aportacions i suggeriments fets pel veïnat en aquestes assemblees hem pogut millorar alguns punts de la localitat i dur a terme diferents actuacions que han sigut demanades pels ciutadans. Ara després d’uns mesos sense poder celebrar aquestes reunions per la pandèmia tornem al carrer per a escoltar als nostres veïns i veïnes, per tant, seguim treballant per a millorar el nostre municipi mitjançant aquesta iniciativa que té una gran acceptació”, explica la regidora de Participació Ciutadana, Rosa Ventura.

Aquesta iniciativa es va posar en marxa per primera vegada a Nules amb la creació, en l’anterior legislatura, de la Regidoria de Participació Ciutadana, amb tot, la intenció de l’actual equip de govern és reunir-se amb tots els veïnats de les diferents zones del municipi abans de l’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari