Nules rescindeix el contracte a l'empresa concessionària del transport urbà per incompliments

Nules rescindeix el contracte a l'empresa concessionària del transport urbà per incompliments
13/06/2022 -

L’Ajuntament de Nules ha rescindit el contracte a l’empresa concessionària del transport urbà davant els reiterats incompliments d’aquest. Així doncs, des del consistori s’està treballant ara perquè el més aviat possible una altra empresa es puga fer càrrec d’aquest servei.

Cal assenyalar que, en els últims mesos s’han detectat incompliments greus per part de l’empresa Massabus que han portat al consistori a notificar-li diferents advertències i requeriments que no han estat atesos, “fins i tot s’ha negat a dur a terme l’horari d’estiu que havia d’entrar en vigor el passat 1 de juny, és una situació que està afectant la ciutadania que a hores d’ara no pot disposar, entre d’altres, de l’ampliació dels horaris del servei de transport a les platges, que en aquests mesos compten amb un increment notable de persones usuàries”, comenta la regidora de Transport, M. José Esteban.

Amb tot, l’Ajuntament de Nules espera que el pròxim 1 de juliol hi haja ja una nova empresa que preste el servei de transport urbà amb els horaris de l’època estival.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari