Nules reprén el programa NUAC d'oci per a adolescents

Nules reprén el programa NUAC d'oci per a adolescents
15/09/2021 -

Nules reprendrà a finals d’aquest mes de setembre el Programa d’Oci Alternatiu per a Adolescents on els joves de 12 a 17 anys del poble podran participar en diferents activitats que es duran a terme des del Casal Jove de la localitat.

Per tant, les persones interessades poden ja inscriu-re’s bé a l’adreça de correu electrònic joventut@nules.es o cridant al telèfon 646 506 993 per a així poder començar a treballar en l’organització de les activitats donat que “la idea fonamental d’aquesta iniciativa és que els mateixos joves siguen els que proposen i impulsen les activitats segons els seus gustos i les seues preferències”, assenyala Gabriel Torres, regidor de Joventut.

De fet, aquesta programació es va portar a terme, per primera vegada, el curs passat sent tot un èxit de participació, de manera que davant la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa es vol continuar també en aquest curs.

Amb tot, els joves inscrits podran gaudir amb els seus companys de diferents activitats gratuïtes que tindran lloc els dissabtes de 17 a 20 hores al Casal Jove i en altres instal·lacions del municipi. Cal recordar que en l’edició anterior es van realitzar activitats com ara jocs de taula, gimcanes i inclòs van tindre jornades de cinema, on es van visionar continguts dels seus interessos.

“Apostem de nou per a aquest projecte dirigit al públic adolescent. Els nostres joves necessiten alternatives d’oci i els animem a que s’inscriguen perquè de ben segur gaudiran de les activitats”, afirma Torres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari