Nules reuneix 81 sol·licituds de persones autònomes i petites empreses per a acollir-se al Pla Resistir

Nules reuneix 81 sol·licituds de persones autònomes i petites empreses per a acollir-se al Pla Resistir
07/04/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha rebut un total de 81 sol·licituds d’autònoms i xicotetes empreses per a acollir-se al Pla Resistir. Així doncs, d’aquestes sol·licituds 53 rebran, aviat, la corresponent ajuda mentre que hi ha set sol·licituds pendents d’esmenar la documentació presentada i 21 que han estat denegades per incompliment dels requisits.

De manera que, les persones sol·licitants podran ser beneficiàries d’una quantitat fixa de 2.000 euros per cada persona autònoma o xicoteta empresa amb un màxim de 10 persones treballadores; i d’una quantitat variable de 200 euros per cada persona treballadora afiliada a la Seguretat Social, en data 31 de desembre del 2020, contractada per la xicoteta empresa o persona autònoma locals.

Per tant, el consistori destinarà a aquesta actuació un import total de 272.797 euros. No obstant això, cal recordar que l’Ajuntament de Nules aportarà 40.919,55 euros de les arques municipals al Pla Resistir, que està cofinançat amb la Generalitat Valenciana amb 170.498,12 euros, i amb la Diputació Provincial de Castelló que destinarà 61.379,32 euros.

Amb tot, l’alcalde David García, comenta que “amb aquestes ajudes es vol ajudar els sectors del nostre poble més afectats per la pandèmia donat que la seua activitat econòmica s’ha vist molt afectada. De totes maneres, estem treballant per a seguir dotant de més línies d’ajudes emmarcades en aquest pla”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari