Nules reuneix per primera vegada al Consell educatiu ambiental del municipi

L’objectiu del Consell és conscienciar la ciutadania en temes mediambientals des dels centres educatius

Nules reuneix per primera vegada al Consell educatiu ambiental del municipi
23/03/2022 -

Nules fa un pas més en la posada en marxa d’iniciatives mediambientals i de sostenibilitat amb la constitució l’any passat del Consell Educatiu Ambiental
Municipal (CAEM), que per primera vegada s’ha reunit per a començar a treballar. De fet, el principal objectiu d’aquest consell és promoure des dels centres educatius de la localitat, entre d’altres, diferents campanyes mediambientals municipals.

En aquest sentit, des de les regidories de Medi Ambient i d’Educació es coincideix a assenyalar que “la coordinació entre l’Ajuntament i els centres educatius és molt important perquè aquest important projecte arribe al conjunt de la població”.

El Consell Educatiu Ambiental Municipal celebrat aquesta setmana ha estat presidit pel regidor de Medi Ambient, César Estañol, per la regidora d’Educació, Rosa Ventura, i per la coordinadora de la Xarxa de Centres per la Sostenibilitat de Castelló, Virginia Gavaldá.

De manera que, a més formen part d’aquest consell representant dels diferents centres educatius, les persones coordinadores de sostenibilitat de cadascun dels centres de Nules adherits a la Xarxa de Centres per la Sostenibilitat de Castelló, representants de les AMPES, i dels seus propis consells mediambientals.

A més, cal destacar que per a participar en el Consell Educatiu Ambiental Municipal prèviament cada col·legi ha hagut de constituir el seu Consell Mediambiental, i estar inscrit en la Xarxa de Centres per la Sostenibilitat de Castelló.

Amb tot, entre els assumptes tractats en aquesta primera reunió es troba la redacció del Document de Compromís Educatiu Ambiental Municipal; la coordinació de propostes dels centres educatius, i d’accions com ara la campanya “Estima Nules, no és un cendrer” per conscienciar tota la ciutadania del perjudici mediambiental que comporta tirar les burilles dels cigars al carrer.

Per altra banda, se seguirà també amb una iniciativa que va començar l’any passat anomenat #guixdelavergonya amb la qual es vol visibilitzar la brutícia mediambiental que comporta tirar les burilles al carrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari