La Ruta de la Tapa de Nules es reinventa en la seua edició més àmplia

La principal novetat és la suma de pubs de la localitat, que participaran amb còctels

La Ruta de la Tapa de Nules es reinventa en la seua edició més àmplia

Nules celebrarà durant tres setmanes la novena edició de la seua Ruta de la Tapa. Una iniciativa que oferirà la millor gastronomia dels bars i restaurants del municipi els caps de setmana del 6 al 29 de maig i que, com a prèvia al seu aniversari, serà l’edició més participativa i comptarà amb novetats.

“Serà la ruta de la tapa amb major participació, ja que hi ha 22 establiments adherits, de manera que ha editat un díptic amb el qual veïns, veïnes i visitants poden veure els bars i restaurants participants, horaris d’obertura i la tapa que ofereixen, així com un mapa per a localitzar cada local”, explica Guillermo Latorre, regidor de Turisme.

En concret, les tapes tindran un preu de 3,50 euros, incloent-hi una beguda. I hi haurà una gran novetat: la suma de còctels, que tindran un preu de 5 euros amb alcohol i 4 sense alcohol. Com sempre, podrà votar-se la millor tapa en l’urna instal·lada en els baixos de l’ajuntament, i es triarà així a les tres guanyadores (una salada, una dolça i un còctel). A més, enguany hi haurà un premi de categoria especial a la millor tapa o còctel que incloga taronja o mandarina.

Ruta de la Tapa de Nules 2022

Segons ha informat l’ajuntament de Nules, la Ruta de la Tapa estarà formada per 22 locals hostalers de la localitat: 18 amb tapes salades, dues amb tapa dolça i altres dues amb modalitat de còctel, la principal novetat d’enguany.

Els establiments participants són: Bar Mascarell, Bar Social de Mascarell, Bar Caixa Rural, Cafeteria l’Estació, Bar Miralles, Pollastre al Mercat, Voraz Burger, Parada 18, Sucreria Sant Xotxim, Sant Xotxim L&F, Bar Clavell, Pizzeria Milano, Bar Toboso, Bar Puerta del Sol, Bar Taurino, Casa Manu, Bar Bocatería 47, Gelateria La Constància, B&B Terrassa de l’Estany, La Bodeguita de Macorina i La Flaca.

Aquests locals oferiran un passaport gratuït en el qual s’inclouen totes les tapes i còctels de la ruta, horaris, direcció del local, bases legals, mapa i una filla de votació amb la qual es podrà participar en un sorteig d’un xec de 25 euros per a canviar entre els locals participants. Per a això, s’haurà de comptar amb almenys 10 segells d’establiments diferents i les persones guanyadores s’anunciaran en les xarxes socials de l’ajuntament i en un llistat en la Tourist Info de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari