Nules trau a licitació les obres de remodelació del parc de Paco Colau

Nules trau a licitació les obres de remodelació del parc de Paco Colau
20/08/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha tret a licitació les obres de remodelació del parc de Paco Colau ubicat al carrer José Moreno Torres. En concret, aquesta actuació té un import de 51.950 euros i és finançada completament per la Diputació Provincial de Castelló mitjançant el Pla 135 corresponent a aquest any 2020.

El termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim 3 de setembre, i les bases estan publicades a la Plataforma de Contractació de l’Estat. No obstant això, les empreses interessades hauran de presentar la documentació corresponent de manera electrònica.

Així doncs, entre les actuacions que es portaran a terme cal destacar la millora del paviment, l’eliminació de barreres arquitectòniques, o la renovació del mobiliari urbà i dels jocs infantils, a més també s’incrementarà la seguretat i el benestar de les persones usuàries d’aquesta zona infantil.

Davant açò, l’alcalde de Nules i regidor d’Obres i Serveis, David García, assenyala que “aquest projecte contempla diferents propostes fetes tant pels pares i mares dels xiquets usuaris d’aquest parc com d’altres persones de la zona amb els que ens hem reunit en diferents ocasions”.

La duració prevista de l’obra és d’uns quaranta-cinc dies des de la signatura de l’acta de replanteig que serà la que fixarà la data d’inici de l’actuació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari