Nules trau a licitació les obres d'urbanització del PAI Fondeguilla

Nules trau a licitació les obres d'urbanització del PAI Fondeguilla
16/12/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha tret a licitació les obres d’urbanització del PAI Fondeguilla per un import total de 612.632,69 euros.

Es tracta d’una actuació que forma part del Programa per al Desenvolupament d’Actuació Integrada, desenvolupat per la institució local, per a un sector de sòl urbanitzable que constitueix la Unitat d’Execució Fondeguilla, el qual es redelimitarà mitjançant un Pla de Reforma Interior que s’inclourà al nomenat programa.

De manera que, el termini per a presentar ofertes finalitza dimecres 29 de desembre, per tant les empreses interessades han de presentar les propostes a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat.

Així doncs, es preveu un termini d’execució de tres mesos, que s’espera desenvolupar l’any 2022, per a portar a terme els treballs d’urbanització consistents en la pavimentació de vials, creació d’aparcaments, de voreres, de xarxa de vianants i espais lliures, a més de la realització d’una connexió a la xarxa viària confrontant.

També es construirà una xarxa de clavegueram per a evacuació d’aigües residuals i un sistema d’evacuació d’aigües pluvials; una xarxa de distribució d’aigua potable, de reg i d’hidrants contra incendis; xarxes de distribució d’energia elèctrica i de gas; així com una xarxa d’enllumenat públic i una altra de telefonia; així mateix, el projecte inclou actuacions de jardineria en els espais lliures.

Davant açò, l’alcalde David García, assenyala que “és un projecte molt important per al creixement del nostre municipi i en el que hem estat treballant molts anys, per tant, és una satisfacció que per fi puga ser una realitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari