Nules sanciona a més de 700 persones per incomplir la normativa COVID

Nules sanciona a més de 700 persones per incomplir la normativa COVID
28/01/2021 -

Des de l’inici de la pandèmia provocada per la Covid-19, la Policia Local de Nules ha registrat un total de 701 denúncies per incompliments de les diferents normatives, en concret s’ha imposat aquestes sancions des del dia 15 de març del 2020, dia en el que va començar l’estat d’alarma, fins a avui.

Així doncs, en el que portem d’any 2021, es a dir en aquest mes de gener, s’han registrat 27 denúncies, de les que nou són per saltar-se l’horari establert en el toc de queda; 16 per no portar la mascareta; una per fumar sense guardar la corresponent distància de seguretat; i una altra per incompliment de la quarantena domiciliària.

Pel que fa a les sancions corresponents a l’any 2020 cal assenyalar que s’han posat un total de 674, des del mes de març fins al mes de setembre s’han registrat un total de 461 denúncies la majoria d’elles, fins a 223 per incompliment del confinament domiciliari durant l’estat d’alarma; 134 per qüestions relacionades amb les mascaretes d’ús obligatori; 21 per no mantindre les distàncies de seguretat; i 19 per no respectar el número de persones que es poden reunir.

Així mateix, del mes de setembre al mes de desembre del 2020 s’han registrat un total de 213 sancions, de les que 144 s’han imposat per l’incompliment relacionat en l’obligatorietat de l’ús de la mascareta; 26 per no mantindre la distància de seguretat i fer botelló; i 19 per no complir amb l’horari del toc de queda, i també s’inclou en aquestes sancions alguna per saltar-se el confinament preventiu.

“La Policia Local realitza diàriament diferents controls per a que la ciutadania compleixca amb les obligacions que ens marquen les autoritats sanitàries, amb l’objectiu de protegir a la població contra el virus. Totes les restriccions i normatives són importants per salvaguardar la nostra salut i la dels nostres familiars, per tant crida l’atenció les sancions registrades per saltar-se la quarantena. Per a aquest motiu, fem de nou una crida a la responsabilitat individual per a frenar els contagis”, comenta l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Tant és així, que en els últims mesos, l’Ajuntament de Nules ha establit operatius destinats expresament a intensificar aquests controls i a vigilar el compliment de les normatives en vigor en cada moment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari