Nules sancionarà les persones que aboquen escombraires fora de l'horari permés

Nules sancionarà les persones que aboquen escombraires fora de l'horari permés
31/08/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha començat una campanya de control del compliment de l’horari establert en l’Ordenança Municipal Reguladora de la Convivència i Seguretat Ciutadana per a llençar els residus sòlids domiciliaris.

De manera que, aquelles persones que dipositen aquest residus fora de l’horari, lloc, recipient o contenidors disposats per l’ajuntament podran ser sancionades amb multes que poden anar entre els 750,01 fins als 1.500 euros.

Des de l’ajuntament s’assenyala que s’han rebut queixes per part d’alguns ciutadans, “degut principalment a les olors que desprenen els residus al llançar-los fora dels horaris establits i tindre que suportar altes temperatures dins dels contenidors”, explica David García, alcalde de Nules i regidors de Seguretat i Policia Local.

Així mateix, se sancionarà també altres conductes com llançar en contenidors residus líquids, o altres productes que per la seua perillositat o toxicitat tinguen que ser dipositats en un Punt Net; o llançar en espais públics mobles i objectes inútils fora dels llocs, dates i horaris autoritzats per l’ajuntament.

Cal recordar que l’horari que contempla l’ordenança per a dipositar residus sòlids urbans en l’interior dels contenidors designats per a aquest menester és des de les 20 fins a les 23 hores, “l’horari està indicat en els cartells informatius instal·lats en els propis contenidors i també està recollit a la pàgina web de l’ajuntament”, matisa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari