Nules se sumarà al Pla Resisteix de la Generalitat Valenciana per a ajudar als sectors més afectats per la Covid-19

Comença una campanya institucional de suport a l’hostaleria local

Nules se sumarà al Pla Resisteix de la Generalitat Valenciana per a ajudar als sectors més afectats per la Covid-19
21/01/2021 -

L’Ajuntament de Nules se sumarà al Pla Resisteix de la Generalitat Valenciana per a ajudar als sectors de l’hostaleria, turisme i oci de la localitat. Aquest pla compta amb un import d’uns 160 milions d’euros i les subvencions estaran cofinançades en un 50% per la Generalitat Valenciana, un 30% per la Diputació Provincial de Castelló, i l’altre 20% restant per l’institució local.
En aquest sentit, l’alcalde David García, comenta que “en el mateix moment que es publiquen les bases sol·licitarem aquestes ajudes i ens sumarem al pla per a ajudar els sectors del nostre poble més afectats per la pandèmia com és el cas de l’hostaleria que aquesta setmana ha tingut que tancar els seus locals”.

Davant açò, l’ajuntament ha començat una campanya de suport al sector de l’hostaleria. Així doncs, mitjançant les xarxes socials institucionals, s’insta a la ciutadania a fer ús del servei de comandes i repartiment a domicili que tenen alguns establiments del municipi.

Al mateix temps que, s’ofereix la possibilitat, a tots els hostalers que facen repartiment a domicili, de publicitar els seus serveis, “els que estiguen interessats tenen que remetre la seua adreça i telèfon al correu electrònic activa@nules.es per a que l’ajuntament puga fer la difusió corresponen”, assenyala García.

No obstant això, l’Ajuntament de Nules ha adoptat durant l’any 2020 algunes mesures de suport al sector de l’hostaleria, així doncs cal recordar que en el seu dia el ple de l’Ajuntament de Nules va aprovar bonificar la totalitat de la taxa d’ocupació de via pública als locals que tenen terrassa, una mesura que també s’ha portat a terme en el primer semestre d’aquest any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari