Nules serà seu de la UNED senior amb un curs dirigit a persones majors de 55 anys

Nules serà seu de la UNED senior amb un curs dirigit a persones majors de 55 anys
21/09/2022 -

Nules serà seu enguany de la UNED Sènior en impartir un curs dirigit a persones majors de 55 anys. Aquesta aula de la UNED Sènior comptarà amb un total de 12 assignatures i el professorat del mateix serà majoritàriament de Nules.

Des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala la importància d’aquesta iniciativa impulsada des del consistori, així doncs l’alcalde, David García, comenta que “s’ha signat un conveni amb la UNED Vila-real perquè el nostre municipi alberge aquest curs 2022/2023 una aula UNED Sènior amb l’objectiu d’oferir a les persones majors interessades coneixements i formació en diferents disciplines”.

De fet, el curs es divideix en dos quadrimestres que es desenvoluparan al llarg dels mesos d’octubre a maig i entre el contingut es troben assignatures com ara “Història Universal”, “Estimulació Cognitiva”, “La memòria escrita. La biografia, vides que mereixen ser relatades”, “Ciències ambientals”, “Iniciació a la informàtica, Internet i l’administració electrònica”, “”Aula de debat”, “Legislació urbanística i normativa valenciana”, “Història de Nules”, “Matemàtiques per a tots: una introducció per al dia a dia”, “Escriptura, pràctica poètica i literatures”, o “Nocions bàsiques de llengües europees per a viatjar”.

Precisament, la directora de la UNED Vila-real, M. Rosario Andreu Benages, juntament amb l’alcalde de Nules, David García, van estar el cap de setmana passat visitant l’estand de l’Aula UNED Sènior de Nules que es va instal·lar a la LXXV Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules per a la seua promoció.

Amb tot, les classes s’impartiran a partir del pròxim 17 d’octubre i tindran lloc dilluns i dimecres en horari de 17 a 20 hores a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària de Nules.

Les persones interessades poden inscriure’s fins al pròxim 10 d’octubre al Centre de Formació de Persones Adultes (FPA) de l’Ajuntament de Nules dimecres i divendres en horari de 9 a 14 hores.

Cal destacar, a més, que Nules se suma així a altres poblacions de la província que també compte amb aules Sènior de la UNED com ara Vila-real, Almassora o Benicàssim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari