Nules tindrà servei de recollida de voluminosos setmanalment

Nules tindrà servei de recollida de voluminosos setmanalment
01/02/2022 -

Nules comptarà, a partir d’aquest mes de febrer, amb un servei de recollida de voluminosos setmanal, de manera que amb aquesta nova iniciativa es vol millorar aquest servei que en els últims anys es realitzava sols una vegada al mes.

Per tant, fins ara el servei de recollida de voluminosos es feia el primer dijous de cada mes prèvia comunicació a la Policia Local, ara el procediment segueix sent el mateix amb la corresponent sol·licitud, però amb una ampliació considerable del servei que passa a ser setmanal i es prestarà cada dijous.

César Estañol, regidor de Medi Ambient, mostra la seua satisfacció amb aquesta millora emmarcada en el nou contracte del Servei de Recollida i Tractament de Residus Urbans, “el servei que hi havia era deficient perquè sols es feia la recollida de voluminosos una vegada al mes, ara la ciutadania pot fer ús d’aquest servei totes les setmanes”.

Cal recordar que, l’1 de febrer entrava en funcionament el nou contracte del Servei de Recollida i Tractament de Residus Urbans amb l’empresa adjudicatària Vareser, “un dels contractes més importants i de més envergadura per al poble de Nules que compta amb uns plecs amb reptes destacats enfocats a millorar aquest servei”, matisa Estañol.

Així doncs, també aquesta setmana el municipi de Nules doblarà el servei de recollida de residus de selectiva passant d’un dia a dos a la setmana.

Amb tot, el plec contempla a més altres accions que es posaran en marxa en les pròximes setmanes amb les quals es vol, entre d’altres, aconseguir millorar la imatge de la localitat apostant fermament pel reciclatge i la sostenibilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari