Nules treballa perquè les platges puguen oferir serveis al llarg de tot l’any

Nules treballa perquè les platges puguen oferir serveis al llarg de tot l’any
09/11/2020 -

L’Ajuntament de Nules segueix treballant per a dotar de serveis a les seues platges al llarg de tot l’any. En aquest sentit, es vol que el supermercat que hi ha a la població marítima estiga obert més enllà de la temporada estival, per aquest motiu l’alcalde de Nules, David García, i la regidora de Platges, M. José Esteban, s’han reunit amb el president de la Cooperativa Agrícola Sant Josep, Ramón Arenós, i el director, Fernando Peris, com a responsables d’aquest establiment, per a allargar el període d’obertura d’aquest comerç.

Des del consistori s’assenyala que l’idea és que els diferents serveis que es presten a la zona marítima estiguen oberts tot l’any, “i poder així acabar amb l’estacionalitat ja que cada volta hi ha més gent que resideix tot l’any a les platges, a més hem detectat un increment de residents des de que va començar la pandèmia. Per altra banda, es vol també dotar a la població marítima de serveis al llarg de tot l’any en mires a aquelles persones que estiguen interessades en establir la seua residència en les nostres platges”, explica la regidora de Platges, M. José Esteban.

De manera que s’ha arribat a un acord amb la cooperativa agrícola local mitjançant el qual el supermercat de la platja estarà obert fins al pròxim 1 de desembre, quan estava previst tancar-lo el 15 de novembre, a més si la gent fa ús d’aquest establiment es prolongarà la seua obertura més temps, en vistes a allargar la prestació d’aquest servei, sempre que hi haja demanda, durant tot l’any.

A més, també s’ha incrementat el servei de transport urbà amb l’entrada en vigor de l’horari d’hivern, que com a novetat s’ha ampliat el servei a les vesprades amb dos nous horaris tant per al poble, les platges com per a Mascarell. L’horari d’hivern del bus urbà, platges i Mascarell amb aquests nous serveis va començar l’1 d’octubre i estarà en vigor fins al pròxim 31 de maig del 2021.

Cal recordar que aquest any l’Ajuntament de Nules ha ampliat la duració de diferents serveis i activitats com per exemple el servei de salvament i socorrisme de les platges, l’horari d’estiu del servei de transport urbà amb destinació a les platges de Nules o el mercat ambulant, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari