Nules suspén la celebració de les festes de Sant Joan

La Comissió de Festes acorda suspendre aquests festejos prevists per al mes de juny

Nules suspén la celebració de les festes de Sant Joan
29/04/2020 -

La Comissió de Festes del Barri de Sant Joan de Nules ha acordat suspendre les festes d’aquest any 2020 que estaven previstes per al mes de juny.

Així ho ha manifestat en un comunicat publicat a les seues xarxes socials en el que assenyala que “degut a l’actual crisi sanitària del Covid-19 i seguint les recomanacions de les autoritats competents, la Comissió de Festes del Barri de Sant Joan hem acordat la suspensió de les nostres festes de 2020”.

A més, en l’escrit es dona suport a Maria Calpe Huesa, qui anava a ser proclamada Regina del FOC 2020, i a les xiques que l’acompanyarien en la Cort d’Honor.

Les festes del barri de Sant Joan estan molt arraigades en la població de Nules i compten amb una dilatada trajectòria i tradició. De fet, la programació preveu cada any actes de tots tipus: taurins, culturals, d’oci i entreteniment, i religiosos.

Des de l’Ajuntament de Nules es recolza aquesta decisió responsable davant l’actual conjuntura i anima tant a la Comissió del Barri de Sant Joan, com a la del Barri de El Salvador i a la Quinta de Sant Vicent, que també han tingut que suspendre les seues festes, a seguir treballant de cara a la celebració dels festejos del pròxim any, “que com sempre comptaran amb la col·laboració de l’institució local”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari