Nules suspèn la celebració de les festes de Sant Vicent i el dia de paelles

Es tracta de dos dels esdeveniments més multitudinaris que es celebren a la població

Nules suspèn la celebració de les festes de Sant Vicent i el dia de paelles
31/03/2020 -

L’Ajuntament de Nules davant l’actual situació d’emergència sanitària ha decidit suspendre el Dia de Paelles programat per al dissabte 25 d’abril, de la mateixa manera que ho ha fet també la Quinta del 95, juntament amb la Quinta del 96, amb la celebració de les festes de Sant Vicent previstes per als dies del 17 al 20 d’abril.

En relació al tradicional Dia de Paelles que aglutina cada any al voltant de 6.000 persones l’alcalde de Nules, David García, manifesta que “hi ha que ser responsables i en aquest cas el més assenyat és suspendre tots els actes festiu del mes d’abril. Més endavant i en base a les circumstàncies decidirem sobre els actes previst per als propers mesos”.

Davant açò, cal assenyalar que es tracta de dos dels esdeveniments més multitudinaris que es celebren al llarg de l’any a la població de Nules. Així doncs, emmarcat en la festivitat de Sant Vicent el dia 20 d’abril estava previst el tradicional cercavila declarat Festa d’Interés Turístic Local i festiu local que any a any congrega a milers de persones. De fet, el ple de l’Ajuntament de Nules deurà decidir si trasllada aquest festiu local a una altra data fent-ho coincidir en un altre acte festiu de la localitat.

A més, la Junta directiva Quinta del 95 ha decidit en consens amb la Quinta del 96 posposar la festa de Sant Vicent de l’any 2020 al pròxim any 2021 que serà organitzada pels quintos del 95 als que els correspon l’organització de la festa en la present edició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari