Nules suspén la programació de Nadal davant la COVID-19

Nules suspén la programació de Nadal davant la COVID-19
20/12/2021 -

L’Ajuntament de Nules ha suspés la celebració de tots els actes i activitats programats per l’entitat local per a aquestes dates nadalenques, una decisió que s’ha acordat hui en la Junta de Govern Local que ha tingut lloc aquest matí i que està motivada per l’alta incidència de la Covid a la població.

En aquest sentit, es preveu tan sols la celebració de la Cavalcada de Reis, el pròxim 5 de gener amb el mateix format en el qual va tindre lloc el passat any per a així evitar aglomeracions de gent; a més també es mantenen l’Escola de Nadal i l’Escola Esportiva de Nadal amb les mesures de seguretat pertinents, per a facilitar així la conciliació familiar en aquest període de vacances escolar.

Amb tot, tant les carreres de la San Silvestre previstes per al diumenge 27 de desembre com la Fira de Nadal que s’havia programat per als dies del 27 al 30 de desembre s’han suspès juntament amb la resta d’actes culturals programats.

A més, cal recordar que la setmana passada l’Ajuntament de Nules ja va anunciar que enguany també anava a prescindir de la carpa amb música que s’instal·lava per a les nits de Nadal, Cap d’Any i de Reis, al considerar que es tracta d’un punt amb molta concentració de persones on a més està permès el consum de beguda i, per tant, amb aquesta decisió es vol evitar i prevenir possibles contagis per la Covid.

Davant açò, l’alcalde David García, comenta que “és moment d’actuar amb responsabilitat i enfront l’actual situació en la qual hi ha un increment considerable de contagis al nostre municipi considerem que és contraproduent celebrar esdeveniments i actes que comporten congregació de gent. No ha sigut una decisió fàcil, però en aquests dies ha de prevaler la salut pública i actuar amb prudència segons les recomanacions fetes per les autoritats sanitàries”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari