Nules promou el valencià entre els escolats amb un taller de doblatje

Nules promou el valencià entre els escolats amb un taller de doblatje
26/09/2019 -

Alumnat de segon cicle de Primària dels col·legis de Nules participen en un taller de doblatge en valencià els dies 25, 27 i 30 de setembre. Precisament, hui ha tingut lloc la primera d’aquestes sessions en la qual han participat els CEIP Jaume I i Lope de vega, “l’objectiu és promoure l’ús del valencià entre els escolars i potenciar la presència del valencià en l’àmbit audiovisual, que actualment està bastant limitat. De manera que els xiquets i les xiquetes aprenen alhora que s’ho passen d’allò més bé, ja que poden posar la veu a protagonistes de pel·lícules i de dibuixos”, comenta la regidora de Normalització Lingüística, M. José Esteban.

Aquest taller està impartit pel doblador professional Francesc Fenollosa i Ten. Entre els seus treballs més coneguts destaca el doblatge del Geni Tortuga, personatge de la sèrie Bola de Drac.

L’activitat ha estat organitzada per l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Nules i es desenvolupa en la sala d’actes de la Casa de la Cultura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari