Nules tindrà la seua pròpia postal

Nules tindrà la seua pròpia postal
11/11/2021 -

L’Ajuntament de Nules amb vista de potenciar el turisme en el municipi vol tindre una postal pròpia. En aquest sentit, des de la regidoria de Turisme s’està treballant ja en aquest nou projecte juntament amb Correus i amb la col·laboració del Grup Filatèlic i de Col·leccionisme Noulas.

De manera que, el regidor de Turisme, Guillermo Latorre, i la Directora de Correus, Inma Sol, han acordat recentment el disseny d’aquesta postal i la campanya de dinamització.

Una iniciativa que, segons destaquen els seus precursors, serà pionera a la localitat i naix, entre altres, per la demanda que té l’oficina de Correus de Nules d’aquest producte. Les targetes amb prepagament comptaran en el seu disseny amb un muntatge fotogràfic amb alguns dels elements patrimonials més importants de Nules. Així doncs, es preveu que les postals estiguen disponibles al públic a inicis del pròxim any 2022.

L’edil de Turisme destaca que “és important continuar dinamitzant i donant visibilitat el nostre Patrimoni perquè el turisme del municipi es veja beneficiat en tots els seus vessants”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari