Nules posa a disposició de la multinacional Amazon terrenys del sector 5 de la població

El polígon compta amb 254.845 metres quadrats de sòl industrial edificable

Nules posa a disposició de la multinacional Amazon terrenys del sector 5 de la població
04/11/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha remès un escrit a la mercantil multinacional Amazon posant a la seua disposició terrenys corresponents al sector 5 i traslladant-li la predisposició del consistori a albergar una de les seues seus de distribució.

En aquest sentit, cal assenyalar que aquest sector es troba en aquests moments en la seua l’última fase d’urbanització amb la que s’amplia amb un total de 254.845 metres quadrats el sòl industrial edificable del municipi.

“Nules ha acordat en Junta de Govern Local oferir a Amazon aquests terrenys que es troben en una zona que va des de les actuals instal·lacions de l’empresa Grespania S.A fins a les instal·lacions de l’empresa Huhtamaki-Spain S.L, i des de l’antiga carretera nacional 340 fins a la línia fèrria València-Barcelona amb l’intenció que puga instal·lar-se en aquest polígon. De tota manera hem sol·licitat també una reunió amb els seus responsables per a explicar-los tot el que consideren en relació als terrenys i a altres qüestions com la comunicació donat que està ubicat en un punt estratègic per les seues bones connexions”, explica David García, alcalde de Nules.

Així doncs, entre les particularitats que presenta Nules es troba la proximitat a la ciutat de València i a la de Castelló on es troben els ports; al Corredor Mediterrani i a la AP-7 que faciliten les comunicacions en altres comunitats com Aragó o Catalunya, i a la línia fèrria València-Barcelona.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament de Nules vol posar també en valor l’urbanització del sector 5, unes obres que compten amb una inversió de 8.318.089,34 euros i de les que és el seu agent urbanitzador l’empresa Grespania SA, i no sols això a més, “és una oportunitat per al desenvolupament econòmic local, comarcal i provincial i per a la creació de nous llocs de treball”, matisa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari