Nules tenyirà els balcons de morat per reivindicar els drets de la dona aquest 8M

Nules tenyirà els balcons de morat per reivindicar els drets de la dona aquest 8M
05/03/2021 -

La lluita continua, és el lema que porta el cartell commemoratiu del Dia Internacional de les Dones que se celebra el pròxim 8 de març, i que enguany a Nules se li ha donat un enfocament diferent degut a la conjuntura sanitària.

De fet, la programació serà en línia mitjançant les xarxes socials de l’ajuntament. Així doncs, des de la regidoria de Polítiques d’Igualtat i del Consell de la Dona s’ha acordat seguir reivindicant els drets de les dones però sense eixir al carrer com s’ha fet en anteriors edicions, “fem, per tant, una crida a la ciutadania perquè aquest 8 de març no es perdi el caràcter reivindicatiu i una manera de fer-ho és omplint de morat els nostres balcons”, comenta l’edil, Rosa Ventura.

A més d’aquesta iniciativa també s’estrenarà una projecció commemorativa del 8 de març en la que es vol donar protagonisme a aquelles dones que, al llarg de la pandèmia i de manera anònima, han estat lluitant des de diferents àmbits locals.

No obstant això, en aquesta data tan significativa no faltarà la penjada de la pancarta al balcó de l’ajuntament, ni la tradicional ofrena de flors al monument de la Dona Treballadora que com a novetat comptarà amb la col·locació d’una placa commemorativa a les dones lluitadores del municipi, en la que es plasmarà un poema de Gemma Recatalá, presidenta de l’Associació de Dones per la Igualtat de Nules (ADIN).

Des del Consell de la Dona de Nules s’han organitzat aquests actes que han comptat amb la col·laboració d’algunes dones del municipi com ara Paula Luján, Marina Avariento o Laura Pantaleón, a més de l’empresa Filmart que ha treballat en l’elaboració del vídeo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari