Nules treballa en la planificació de la pròxima campanya estival

L’Òrgan Gestor de Platges també fa balanç de l’última temporada

Nules treballa en la planificació de la pròxima campanya estival
13/11/2020 -

Des de l’Òrgan Gestor de Platges de l’Ajuntament de Nules s’està ja treballant en la planificació de la pròxima temporada estival en mires a dotar a la zona marítima de nous serveis.

Precisament hui s’ha reunit aquest òrgan que està format per l’alcalde, David García; la regidora de Platges, M. José Esteban; tècnics i personal dels departaments de Turisme, Esports, Urbanisme, Brigada Municipal, Medi Ambient i Policia Local, i per representants del Servei de Socorrisme i Salvament.

Així doncs, la reunió ha servit per a traçar les principals línies d’actuació per a millorar les platges de Nules de cara al pròxim any. De manera que, entre les accions més importants que es vol dur a terme destaca dotar de punt de primers auxilis a les platges de Bovalar i de l’Alcúdia. En aquest sentit, es vol que aquestes platges “tinguen un servei sanitari com el que disposa la platja de les Marines”, comenta Esteban qui ressalta que “és una de les nostres prioritats de cara a la pròxima campanya estival”.

També es va a demanar a Turisme Comunitat Valenciana un punt accessible per a la Platja de Bovalar; i es preveu dotar a la Platja de Bovalar d’una zona de bany canina, i d’un nou quiosc.

Altres projectes en els quals va a treballar l’Ajuntament de Nules, en els pròxims mesos, és en un Sender Blau que connectarà el càmping Costa Levante amb la població marítima.

Així mateix, en la pàgina web de l’ajuntament els usuaris tindran l’opció de poder consultar l’estat de les platges amb les corresponents banderes roja, verda o groga.

La reunió ha servit també per a fer balanç de la temporada passada de la qual s’ha assenyalat l’esforç realitzat tant pel personal del servei de socorrisme com per Policia Local, brigada municipal i tècnics municipals per a complir el pla de contingència dissenyat davant la Covid, “ha sigut un any atípic per les circumstàncies sanitàries”, matisa Esteban.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari