Nules treballa en l'organització de la tradicional festa de les paelles

Aquest any tindrà lloc el dissabte 30 d’abril i el termini per a fer la inscripció finalitza el 26 d’aquest mes

Nules treballa en l'organització de la tradicional festa de les paelles
31/03/2022 -

L’Ajuntament de Nules celebrarà el dissabte 30 d’abril el tradicional Dia de les Paelles, una festa que s’ha convertit en un acte representatiu per al municipi, en la que hi participen milers de persones, i que es reprén després de dos anys que no s’ha pogut dur a terme per la pandèmia.

Per aquest motiu, des de la regidoria de Joventut s’està ja treballant en l’organització d’aquesta jornada festiva, “continuem treballant en la mateixa línia que en els darrers anys, en els que s’ha introduït una zona de jocs infantils per als més menuts, a més d’actuacions nocturnes de diferents dj’s en el recinte de festes enfocades als joves”, comenta el regidor Gabriel Torres.

Per tant, per a participar en el Dia de les Paelles cal fer la corresponent inscripció a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Nules fins al dimarts 26 d’abril.

Cal assenyalar que la Festa de Paelles se celebra sempre l’últim dissabte del mes d’abril, a no ser que coincidisca amb la festivitat de Sant Vicent, com va ocórrer l’últim any, en aquest cas es trasllada al primer dissabte del mes de maig.

Aquest esdeveniment congrega a un gran número de joves no sols de Nules també d’altres poblacions de la comarca de la Plana Baixa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari