Nules visibilitza al col·lectiu LGTBI+ amb la campanya 'Compres amb orgull'

Nules visibilitza al col·lectiu LGTBI+ amb la campanya 'Compres amb orgull'
22/06/2022 -

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa enguany una nova iniciativa amb la qual es pretén donar visibilitat al col·lectiu LGTBI+ coincidint amb la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI que tindrà lloc el pròxim 28 de juny.

En aquest sentit, els dies del 27 de juny al 4 de juliol Nules albergarà la campanya anomenada “Compres amb orgull” en la qual participaran una cinquantena d’establiments del municipi. Precisament, hui l’alcalde, David García, i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Rosa Ventura, han presentat els detalls d’aquesta campanya.

Així i tot, l’alcalde ha apuntat que “havíem de pensar en accions més enllà que la tradicional penjada de la bandera o la lectura del manifest, i per això hem decidit crear la campanya “Compres amb orgull”. De manera que, durant una setmana fins a 50 locals de Nules col·locaran decoració amb els colors de la diversitat als seus establiments i aparadors i podran així participar en un concurs d’un premi de 500 euros al que presente la decoració més atractiva a criteri d’un jurat expert”.

Però a més, per al veïnat que compre en aquests establiments en aquests dies també hi haurà premis. En concret, se sortejaran vals de 50 € per consumir a qualsevol dels locals participants. Així mateix, l’acció més gran de la campanya serà la promoció per xarxes socials, per tant, el veí que publique la foto feta en un d’aquests establiments acompanyada pel hashtag #compresamborgull i que aconseguisca més m’agrades guanyarà 500 euros per a consumir als comerços adherits a aquesta campanya.

“Els éssers humans naixem lliures i amb els mateixos drets. Per això, campanyes com aquesta promouen la solidaritat, l’acció conjunta i la reivindicació perquè tots puguem conservar la llibertat de sexualitat i gènere amb què naixem”, ha comentat al respecte Rosa Ventura.

No obstant això, des del consistori s’assenyala que són una entitat compromesa amb la igualtat i amb la lluita per la igualtat, i amb aquesta campanya no sols es vol donar visibilitat al col·lectiu LGTBI+, també es tracta d’una eina per a celebrar el que aquest col·lectiu ha aconseguit fins ara i per a reivindicar el que encara falta per a arribar a una igualtat total.

Amb tot, l’Ajuntament de Nules, com cada any, el pròxim dimarts, 28 de juny, penjarà als seus balcons la bandera de la diversitat i a la Plaça Major es llegirà també el tradicional manifest. Enguany, com a novetat, també es penjarà la bandera LGTB+ a l’Ajuntament de Mascarell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari