Nules visibilitza la seua fira agrícola amb un mural

Nules visibilitza la seua fira agrícola amb un mural
22/02/2023 -

L’Ajuntament de Nules fa un pas més en les accions encaminades a posar en valor la seua Fira Agrícola, declarada Festa d’Interés Turístic Autonòmic. En aquest sentit, s’ha pintat un mural amb el qual es vol donar visibilitat a la fira, i amb el que es pretén, a més, commemorar el 75 aniversari de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola.

Aquest mural és obra de l’artista Bárbara Sebastián i es troba en el carrer Miracles amb carrer Eslida. De manera que, aquest graffiti compta amb dibuixos representatius d’aquesta fira tan arrelada i amb tanta tradició a Nules.

Al respecte, el regidor d’Agricultura, César Estañol, comenta que “hem volgut que la fira estiga representada per sempre al nostre municipi, i hem aprofitat el 75 aniversari per a realitzar aquest mural representatiu”.

Aquest no és l’únic espai del municipi pintat amb murals, donat que amb aquesta iniciativa el consistori no sols vol donar color i embellir alguns punts de la localitat, també pretén fer visibles tradicions, com és el cas d’aquest mural relacionat amb la fira, llocs emblemàtics de la població, o missatges sobre la igualtat, la tolerància i la diversitat, entre d’altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari