Nules visibilitza la diversitat familiar amb un mural

Nules visibilitza la diversitat familiar amb un mural
05/05/2021 -

L’Ajuntament de Nules fa un pas més en les accions encaminades a conscienciar la població en temes relacionats amb la igualtat i la diversitat, en aquest sentit s’ha pintat un mural amb el qual es vol donar visibilitat als diferents models de família que conviuen en la societat actual, i amb el que es pretén commemorar el Dia Internacional de la Família que se celebra el pròxim 15 de maig.

Aquest mural anomenat “Estimar-se a colors” és obra de l’artista Bárbara Sebastián i es troba en un dels murs externs del camp de futbol. Així doncs, hui ha sigut visitat per una representació del govern local amb l’alcalde, David García, la regidora d’Igualtat i Politiques Inclusives, Rosa Ventura, i els regidors Gabriel Torres y M. José Esteban.

Al respecte el primer edil, David García, comenta que “amb aquest tipus d’actuació es vol traslladar a la ciutadania els valors constitucionals que defensa aquesta institució i que estan lligats amb els principis d’igualtat, llibertat, tolerància i diversitat”.

En aquest sentit, cal remarcar que aquesta acció forma part també de les propostes acordades en l’Observatori Local contra la LGTBIfòbia per a sensibilitzar als veïns i a les veïnes sobre l’erradicació de la violència que algunes persones pateixen per motius d’orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

No obstant això, des de la regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives s’assenyala que al llarg de l’any es portaran a terme altres actuacions semblants “a Nules comptem amb diferents ferramentes com ara l’Observatori Local contra la LGTBIfòbia o el Consell per a la Igualtat en l’Educació amb els que apostem per un poble obert, divers i tolerant”, matisa Rosa Ventura.

De fet, es vol seguir pintant altres espais del municipi no sols per a donar color i embellir alguns punts de la localitat també per a conscienciar i fer visibles missatges sobre la igualtat, la tolerància i la diversitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari