Nules es bolca en la formació d'estudiants

Nules es bolca en la formació d'estudiants
29/04/2021 -

L’Ajuntament de Nules segueix donant suport als joves en el seu procés de formació amb la incorporació d’alumnat de diferents centres educatius als diferents departaments municipals per a que realitzen les corresponents pràctiques curriculars.

En aquest sentit, el consistori compta en aquests moments amb un total de huit alumnes en pràctiques que es troben desenvolupant diferents tasques en les àrees d’Atenció a la Ciutadania, d’Intervenció, d’Urbanisme, i de Cultura, a més del Gabinet de Comunicació i de la Brigada Municipal.

Precisament hui l’alcalde, David García, juntament amb la regidora M. José Esteban i la secretària de l’Ajuntament, Montserrat Paricio, ha rebut a aquests alumnes i els ha donat la benvinguda.

“Des de l’ajuntament seguim apostant per la formació dels més joves, de manera que, cada any, són molts els alumnes de diferents centres que poden conèixer de primera ma l’Administració Pública al poder realitzar les seus pràctiques curriculars en el consistori de Nules”, comenta l’alcalde David García.

Cal assenyalar que per aquest motiu l’Ajuntament de Nules compta amb convenis de col·laboració mitjançant els quals l’alumnat pot adquirir una experiència laboral en la institució local. En concret, aquest alumnat procedeix de diferents cicles formatius de l’ IES Gilabert de Centelles de Nules, dels graus de Periodisme i d’Administració d’Empreses de la Universitat Jaume I, i de la Fundació Síndrome de Down de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari