Nules tornarà a expedir i renovar el DNI al seu veïnat

Nules tornarà a expedir i renovar el DNI al seu veïnat
24/03/2021 -

Personal de la Comissaria Provincial de la Policia Nacional a Castelló es tornarà a desplaçar a Nules en els pròxims mesos per a expedir i renovar el DNI, així doncs les persones interessades poden sol·licitar cita telefonant a l’ajuntament al telèfon 964670001, o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres no festius.

Cal assenyalar que les places oferides són limitades, per tant un cop cobertes les 86 inscripcions no es podrà sol·licitar l’expedició o renovació del DNI. Així doncs, un cop les places estiguen cobertes des de la Comissaria Provincial de la Policia Nacional de Castelló s’assignaran els dies corresponents per a tramitar el DNI a Nules.

De fet cal recordar que, aquesta setmana una unitat mòbil de la Policia Nacional es troba a Nules tramitant nous DNI. Precisament, davant l’èxit d’aquesta convocatòria s’ha decidit sol·licitar una nova de la qual es concretarà la data una vegada coberta la totalitat de les places oferides.

Des de l’Ajuntament de Nules es valora molt positivament la resposta de la ciutadania a aquesta iniciativa municipal, “la primera convocatòria ha sigut tot un èxit, i hi ha gent que s’ha quedat fora per aquest motiu tornem a oferir a la ciutadania la possibilitat de fer aquesta gestió al nostre municipi, de manera que podran renovar-se o expedir el DNI sense eixir del poble”, explica l’alcalde David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari