Nules tornarà a manifestar-se per la regeneració i defensa del seu litoral

Nules tornarà a manifestar-se per la regeneració i defensa del seu litoral
17/11/2021 -

“El poble de Nules, més fort que un mur. Tots units per la nostra mar” és el lema de la concentració convocada per a diumenge, 21 de novembre, a les Platges de Nules per a exigir, una vegada més, la defensa i regeneració del litoral.

Un acte que compta amb el suport de les tres associacions veïnals de les Platges de Nules i de tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Nules. En aquest sentit, tots ells han fet hui una crida a la ciutadania per a que participen en aquest esdeveniment reivindicatiu.

Així doncs, en la convocatòria oficial d’aquesta concentració han estat presents l’Alcalde de Nules, David García; la regidora de Platges i representant del grup municipal CeN, M. José Esteban; el regidor del grup municipal del PP, Vicent Ramón Adsuara; l’edil del grup municipal PSOE, Ramón Martínez; la regidora del grup municipal Més Nules, Rosa Ventura; a més dels representants de les associacions com ara Manolo Oliver de l’Associació de Veïns Mare de Déu del Carme Mar de Nules; Santiago Carreguí, del Moviment-Associació Cultural per la Defensa del Patrimoni Natural Platges de Nules; i Alba Warnier, en representació de l’Associació de Veïns de la Platja de Nules.

Els quals han coincidit a assenyalar la importància de la unitat per a exigir al Govern d’Espanya que les obres de construcció d’espigons a les Platges de Nules siga una prioritat l’any 2022.

Davant açò, l’alcalde de Nules, David García, reitera que “Nules no retirarà el mur de protecció construït aquest cap se setmana passat per a salvaguardar les casetes afectades per l’últim temporal. La postura és ferma perquè és tracta d’una acció legal i motivada. No obstant això, amb aquesta convocatòria el poble de Nules unit segueix reclamant, com ho hem fet des de fa dècades, a les administracions que tenen les competències agilitat per a que les obres necessàries comencen l’any 2022”.

Amb tot, des de l’Ajuntament de Nules i des de les diferents plataformes de les associacions s’ha posat en marxa, aquesta setmana, una campanya de difusió d’aquesta concentració que tindrà lloc en el tram entre la zona del far i el carrer d’Aigües Vives de les Platges de Nules, on es troben les casetes més afectades, així mateix l’acte comptarà amb un taller de música didàctic anomenat “El rap de la mar” amb Alfons El Blue, i amb “Música a vora mar” protagonitzada per Ferran Llop.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari