Nules i Caixa Rural signen un conveni de col·laboració per al desenvolupament de la tercera edició del Fòrum d'Empreses

Nules i Caixa Rural signen un conveni de col·laboració per al desenvolupament de la tercera edició del Fòrum d'Empreses
15/10/2020 -

L’Ajuntament de Nules i la Caixa Rural Sant Josep han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament de la III edició del Focus d’Empreses al llarg d’aquest any 2020. De manera que aquesta entitat local patrocinà aquest projecte amb una subvenció de 3.000 euros, de la mateixa manera que ha fet en les anteriors edicions.

Així doncs, aquesta quantitat es repartirà de manera equitativa entre els deu projectes seleccionats per a formar part del focus d’empreses juntament a altres aportacions d’empreses i entitats financeres de la localitat.

Per tant, la Caixa Rural segueix participant enguany de les activitats que es programen en el Focus d’Empreses, l’alcalde de Nules, David García, valora positivament aquesta iniciativa “és important per al desenvolupament econòmic de la nostra població que les entitats i empreses locals col·laboren i s’impliquen en aquest projecte, el recolzament i l’ incorporació de la Caixa Rural al Focus d’Empreses permetrà a més comptar amb el seu assessorament i consells des de l’experiència empresarial local”.

L’Ajuntament de Nules va posar en marxa en gener d’aquest any 2020 la tercera edició del Focus d’Empreses amb deu projectes nous, que per a un període d’un any tenen un espai físic a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària on estan desenvolupant el seu negoci amb un tutor que els ajuda en la realització del pla d’empresa, a més compten també amb formació específica que imparteix personal especialitzat, i amb finançament inicial per a posar en marxa l’empresa amb l’objectiu de que se sumen al teixit empresarial de la localitat i de la comarca.

“L’ajuntament vol sumar al projecte Natiu, del que depenen totes les accions de promoció econòmica, ocupació, desenvolupament local i el focus d’empreses, les empreses i institucions financeres del municipi buscant a més la seua implicació i patrocini. De manera que, s’està en contacte amb altres empreses i entitats per a signar nous convenis”, matisa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari