Nules i la Vilavella adeqüen la zona exterior de la caserna de la Guàrdia Civil

Nules i la Vilavella adeqüen la zona exterior de la caserna de la Guàrdia Civil
19/01/2021 -

Els ajuntaments de Nules i de la Vilavella han portat a terme diferents actuacions d’adequació i manteniment de la zona exterior de la caserna de la Guàrdia Civil. En concret, des del consistori de la Vilavella s’han arreglat els jocs infantils que es troben en aquest lloc i el de Nules, mitjançant l’alumnat de fusteria del Taller d’Ocupació, han realitzat i instal·lat taules de picnic. Per altra banda, està pendent per als mesos de març o abril la plantació de gespa natural que correrà a càrrec dels jardiners de l’Ajuntament de Nules.

No obstant això, des de les dos institucions locals reivindiquen, una vegada més, al Ministeri d’Interior del Govern Central que realitze una reforma integral d’aquesta caserna a la que pertanyen aquestes dos poblacions de la comarca de la Plana Baixa, i que es troba a la localitat de Nules.

L’alcalde de Nules, David García, comenta al respecte que “el passat mes de setembre varem visitar les instal·lacions i ens varem comprometre a assumir algunes actuacions com les que hem realitzat. La competència de la reforma integral d’aquest edifici pertany al Ministeri d’Interior”.

En aquest sentit, cal recordar que el passat mes de setembre des de cadascuna de les entitats locals es va remetre un escrit demanant al Ministeri que prioritze aquestes actuacions i que s’inclogueren en el pressupost de l’any 2021. També li traslladaren al Ministeri d’Interior la seua predisposició per a signar un conveni de col·laboració per a que els ajuntaments puguen realitzar actuacions puntuals amb caràcter d’urgència.

Precisament el dimarts de la pròxima setmana, l’alcalde de Nules, David García, i l’alcaldessa de la Vilavella, Carmen Navarro, mantindran una reunió amb la Subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, per a tractar la situació actual d’aquest immoble que compta amb 75 anys i que tal com assenyalen “precisa d’un manteniment que el Govern Central no fa des de fa molts anys, per tant traslladarem també a la subdelegació la nostra disposició a col·laborar amb el Ministeri per a que la Guàrdia Civil dispose d’unes instal·lacions dignes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari