Nules ja prepara les seues festes patronals

Nules ja prepara les seues festes patronals
28/02/2022 -

Nules reprèn aquest any la normalitat festiva i es troba ja treballant de cara a l‘organització de les seues festes patronals que se celebren als mesos d’agost i d’octubre. En aquest sentit, la comissió de festes s’ha reunit per a començar a dissenyar el calendari festiu que es desenvoluparà atenent les recomanacions sanitàries establides, si és el cas.

Per aquest motiu, des de la regidoria de Festes se sol·licita la participació ciutadana per a l’elaboració de les diferents programacions, per tant, les persones interessades ho poden fer aportant idees i suggeriments a l’adreça de correu festes@nules.es, “amb aquesta iniciativa volem organitzar unes festes participatives, mitjançant aquesta adreça de correu donem veu a totes les persones interessades a aportar propostes que després seran estudiades per la comissió de festes”, explica Gabriel Torres.

No obstant això, ja s’han marcat les dates per a la celebració de les festes de Sant Roc que tindran lloc a les Platges de Nules els dies del 5 al 16 d’agost, i que comptaran amb actes taurins, musicals, pirotècnics, culturals, esportius i religiosos.

Així mateix, s’ha establert el dia 30 de juliol per a l’acte de Presentació de la Reina de la Vila i dames de la Cort d’Honor, i els dies del 19 al 28 d’agost per a la celebració de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu.

Tornen els concerts

Amb tot, es pretén que enguany tornen a Nules els concerts musicals, a més dels tradicionals actes multitudinaris que per la pandèmia no s’han portat a terme en els últims dos anys.

Així doncs, la programació de les Festes Patronals en honor a Sant Bartomeu comptaran amb la crida, la Nit de Ronda, el sopar de germanor, la processó i actes religiosos en honor al patró, o amb la Nit de Disfresses, entre d’altres.

Per altra banda, cal assenyalar que aquesta setmana l’alcalde, David García, i el regidor de Festes, Gabriel Torres, es reuniran també amb la Comissió del Bou i amb les penyes taurines per a començar a treballar en la programació taurina.

Cal recordar que aquest any seran les primeres festes patronals que se celebren després de la seua declaració l’any 2021 com a Festa d’Interés Turístic Provincial, tant de les festes en honor a Sant Bartomeu com de les festes en honor Mare de Déu de la Soledat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari