Comencen a Nules les obres de l'Edificant del CEIP Pío XII i Jaume I

Hui se signarà l’acta de replantejament i dilluns s’iniciaran les actuacions

Comencen a Nules les obres de l'Edificant del CEIP Pío XII i Jaume I
25/10/2019 -

Hui tindrà lloc la signatura de l’acta de replantejament per tal que dilluns 28 d’octubre comencen les obres del Pla Edificant als CEIP Pío XII i Jaume I. En concret les actuacions consistiran en la construcció d’un gimnàs per un import de 982.316,32 euros al CEIP Pío XII i al CEIP Jaume I també es construirà un gimnàs i una escala d’emergència amb un import de 884.576,93 euros.

Cal recordar que la primera de les actuacions emmarcada en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, amb el qual es pretén millorar les infraestructures educatives de la localitat, es va posar en marxa el passat mes de juliol al CEIP Lope de Vega, on s’està construint un gimnàs i reformant l’antic habitatge del conserge per a habilitar-lo com a aula polifuncional amb un import de 315.873,05 euros.

Sobre això, l’alcalde de Nules i regidor d’obres, David García, assenyala que “totes aquestes actuacions estaran subvencionades al cent per cent per la conselleria i està previst que s’executen al llarg dels anys 2019 i 2020, per tant gràcies a aquesta iniciativa es podran millorar les instal·lacions educatives de Nules”.

L’Ajuntament de Nules té la delegació de competències per part de la Conselleria d’Educació per a dur a terme obres en altres centres educatius, “també es beneficiaran del Pla Edificant l’escola infantil de primer cicle Los Gorriones, on està previst realitzar una reforma integral amb una quantitat de 470.755,67 euros, i s’està treballant en la redacció del projecte per a la realització de les actuacions sol·licitades per al CEIP Cervantes. En total, mitjançant el Pla Edificant, la Conselleria d’Educació ja ha adjudicat a l’Ajuntament de Nules 2,6 milions d’euros”, explica la regidora d’Educació, Rosa Ventura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari