Sanitat comença les obres de remodelació i millora de l'eficiència energètica del Centre de Salut de Nules

Se substituirà la fusteria exterior, s’optimitzarà l’aïllament tèrmic i s’impermeabilitzaran les cobertes

Sanitat comença les obres de remodelació i millora de l'eficiència energètica del Centre de Salut de Nules
21/07/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat les obres de remodelació i millora de l’eficiència energètica de la fusteria i coberta del Centre de Salut de Nules, a la província de Castelló. L’import de la reforma ascendeix a 413.721,87 euros i el termini d’execució és de 6 mesos.

Les obres optimitzaran l’eficiència energètica del centre de salut perquè contemplen la substitució de fusteria exterior, finestres, portes, mure cortina i claraboia de coberta. També es millorarà l’aïllament tèrmic i impermeabilització de les cobertes, i s’ampliaran els buits de pas en les fusteries interiors per a millorar l’accessibilitat.

Està previst que les obres de remodelació i millora de l’eficiència energètica de la fusteria i coberta del Centre de Salut de Nules concloguen al gener de 2021. L’obra es realitzarà amb el centre en funcionament i sense interferir en l’assistència a la ciutadania.

Les obres estan cofinançades per la Unió Europea a través dels fons Feder de desenvolupament regional i s’emmarquen dins de l’objectiu específic OE 4.3.1: Millorar l’eficiència energètica i reducció d’emissions de CO₂ en l’edificació i en les infraestructures i serveis públics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari