Les obres de remodelació dels carrers de l'Assutzena i Isaac Peral de Nules marxen al ritme previst

Les obres de remodelació dels carrers de l'Assutzena i Isaac Peral de Nules marxen al ritme previst
05/02/2020 -

Les obres de remodelació dels carrers de l’Assutzena i d’Isaac Peral s’estan desenvolupant al ritme previst segons ha explicat el director de l’obra a l’alcalde, David García, i als regidors que en el dia d’avui han pogut veure les actuacions que s’estan portant a terme en aquest vials.

Cal recordar que les obres van començar el passat mes de gener amb l’objectiu principal de millorar l’accessibilitat i seguretat dels vianants del carrer de l’Assutzena i d’un tram del carrer d’Isaac Peral. De fet, es tracta d’una actuació totalment finançada per la Diputació Provincial de Castelló amb una subvenció de 105.900 euros emmarcada en el Pla 135 de l’Administració provincial.

Entre les actuacions que s’estan realitzant al carrer de l’Assutzena cal assenyalar la reducció de l’amplària de circulació de la calçada per la qual discorre el trànsit per a deixar aquest vial en un sentit amb la finalitat d’ampliar les voreres actuals; a més s’elevarà la plataforma única amb paviment empedrat en el tram que va des de l’accés pel carrer del Pare Tomás Lucas fins al carrer d’Isaac Peral per a aconseguir major seguretat dels vianants i complir així amb la normativa d’accessibilitat vigent, de manera que s’obtindrà un nivell d’accessibilitat adaptat.

Així mateix, al carrer d’Isaac Peral, en concret en el tram entre els carrers de l’Assutzena i de Buenavista, s’estan substituint els paviments i els rastells desiguals i deteriorats de les voreres existents per uns altres de nous sense modificar l’amplària actual del vial per tal que no afecte l’estacionament i la circulació de vehicles.

Per altra banda, el projecte també inclou la renovació de la instal·lació d’aigua potable a càrrec de l’empresa encarregada de la gestió i manteniment del servei d’aigua potable del municipi, FACSA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari