Nules tindrà un web exclusiu per a promocionar els seus polígons industrials

Nules tindrà un web exclusiu per a promocionar els seus polígons industrials
28/02/2020 -

L’Ajuntament de Nules fa un pas més en el desenvolupament d’una pàgina web per a la promoció dels polígons industrials i està treballant a dotar de contingut aquest portal que en breu es posarà en marxa i que albergarà, entre d’altres, un directori d’empreses i els diferents serveis que ofereixen.

De manera que s’ha posat en contacte amb les empreses dels diferents polígons per tal que aquelles que estiguen interessades aporten la informació escaient com ara el nom de l’empresa i del polígon en el qual està ubicada i l’adreça; adreça electrònica; telèfon de contacte; pàgina web en el cas de disposar-ne; sector i principals serveis que ofereix; a més d’alguna fotografia relacionada amb l’empresa.

“Una vegada finalitzat el disseny d’aquest portal la idea és dotar-lo de contingut, per aquest motiu hem oferit a les empreses la possibilitat d’incloure el seu catàleg en aquesta pàgina web exclusiva per a les empreses dels polígons industrial de Nules. Per tant, estem treballant a dotar de contingut la pàgina web perquè tan prompte com siga possible puga estar en funcionament”, comenta el regidor d’Indústria, César Estañol.

Des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala la importància d’aquesta iniciativa per a la modernització de la zona industrial del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari