Nules implementarà un pla d'acció per als habitatges 1º de Mayo

El pla compta amb el vist i plau dels membres de la Junta de Portaveus

Nules implementarà un pla d'acció per als habitatges 1º de Mayo
04/03/2020 -

L’Ajuntament de Nules posarà en marxa un pla d’acció per al grup d’habitatges 1º de Mayo amb el que s’intentarà esmenar les principals deficiències que actualment presenten aquestes propietats.

De fet, aquest pla compta amb el vist i plau dels membres de la Junta de Portaveus que hui s’han reunit amb caràcter excepcional per a tractar aquest assumpte.

“És un tema que ens preocupa per què hi ha habitatges que es troben en un estat que registra perillositat a més d’aquest problema hi ha que afegir la situació socioeconòmica d’alguns propietaris”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, el pla d’acció en el que s’està treballant contempla una nova visita per part dels tècnics per a verificar els informes actuals i vore quins són els habitatges que registren més perill i per tant amb els que hi ha que actuar d’urgència. De manera que, una vegada es tinguen els nous informes es traslladaran als propietaris afectats per a que siguen coneixedors de la situació actual del seu immoble, “és decisió del veïns afectats actuar, no obstant això si hi ha persones a les que els passa el termini establit per a dur a terme les actuacions serà l’ajuntament qui tinga que assumir els treballs amb quotes d’urbanització”, explica García.

A més l’intenció del govern local és acollir-se de nou a les subvencions que convoca la Generalitat Valenciana anomenades Àrea de Rehabilitació i Regeneració Urbana (ARRU). Davant açò, l’alcalde comenta que “en la reunió que varem tindre amb el conseller d’Habitatge se’ns va informar d’altres línees d’ajuda individuals a les que poden acollir-se els propietaris i de les que informarem quan estiguen convocades”.

Cal recordar que aquest conjunt d’habitatges es troba afectat per danys en les estructures, per aquest motiu el ple de l’Ajuntament de Nules va aprovar amb unanimitat sol·licitar a la Generalitat Valenciana una actuació integral mitjançant una ARRU que va ser denegada.

El Grup 1º de Mayo és una construcció singular que data dels anys 50 i 70 i que es troba molt deteriorada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari