La Platja Les Marines de Nules no permetrà fumar a partir d'aquest estiu

La Platja Les Marines de Nules no permetrà fumar a partir d'aquest estiu
16/05/2021 -

La platja de les Marines de Nules estarà lliure de fums a partir d’aquest estiu, de manera que estarà prohibit fumar dins d’aquest recinte marítim.

Així doncs, amb aquesta iniciativa Nules s’adhereix al pla de la Generalitat Valenciana anomenat “Platges sense fums”, amb el qual s’acotarà i senyalitzarà la platja per a preservar a la població i al territori dels efectes nocius del tabac i de les deixalles dels cigarrets.

Per tant, entre els objectius d’aquesta acció es troba promoure i ajudar a les persones a gaudir d’una vida sense tabac, afavorir conductes exemplars que influeixen de manera positiva en els més menuts, fer partícip a la ciutadania de la presa de decisions saludables, fomentar la desnormalització del consum de tabac en la societat i, per descomptat, cuidar el medi ambient i l’entorn natural.

Amb tot, “la platja de les Marines comptarà amb una distància de 0,61 quilòmetres amb aquesta mesura, oferint doncs un gran espai on gaudir de l’aire lliure i sense fums que resulten molests per a les persones usuàries”, matisa la regidora de Platges, M. José Esteban.

Cal recordar, a més, que aquesta platja també ha sigut guardonada enguany amb la bandera blava, “a poc a poc s’està convertint en un espai reconegut dins de la Comunitat Valenciana i també a nivell nacional”, comenta Esteban.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari