La platja de les Marines de Nules s'embelleix amb nou mobiliari

La platja de les Marines de Nules s'embelleix amb nou mobiliari
14/04/2021 -

L’Ajuntament de Nules està dotant de nous serveis i portant a terme diferents actuacions de millora i d’embelliment en la platja de les Marines, en concret s’ha instal·lat nou mobiliari urbà al seu passeig.

Així doncs, cal assenyalar que aquesta zona del litoral de Nules ha sigut guardonada en els dos últims anys amb el distintiu internacional Bandera Blava que atorga la Fundació per l’Educació Ambiental (FEE).

De manera que, des de la Regidoria de Platges s’assenyala que “estem treballant de manera continuada al llarg de tot l’any per a incrementar els serveis no sols de la platja de les Marines, de fet per a la pròxima temporada estival s’instal·larà un xiringuito en la platja de les Marines; un quiosc en la platja de Bovalar, en la zona del far; i ,com a novetat, es dotarà també d’un quiosc a la platja de l’Alcúdia. No obstant això, estem fent un gran esforç per complir amb els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat de les platges perquè les nostres platges compten amb bandera blava i perquè el nostre litoral siga un referent”, apunta M. José Esteban.

En aquest sentit, se segueix actuant també en altres punts de les platges amb actuacions de manteniment, millora i d’embelliment “perquè la platja estiga en les millors condicions”, matisa Esteban.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari