Nules tanca la platja d'el Bovalar per contanimació d'origen residual i les Marines obté bandera blava

Nules tanca la platja d'el Bovalar per contanimació d'origen residual i les Marines obté bandera blava
10/06/2020 -

La platja de les Marines de Nules ha segut guardonada per segon any consecutiu amb el distintiu internacional Bandera Blava que atorga la Fundació per l’Educació Ambiental (FEE).

Es tracta doncs d’un guardó amb el qual es reconeix l’elevada qualitat de l’aigua així com l’excel·lència en els serveis que es presten a les persones usuàries i la conservació del medi natural.

Des de la Regidoria de Platges s’assenyala que “aquest any hem seguit donant passos importants perquè la platja de les Marines mantinguera aquest guardó que es va atorgar per primera vegada l’any passat. Hem fet un gran esforç per complir amb els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat de les platges. Ara continuarem treballant perquè el nostre litoral siga un referent”, apunta M. José Esteban.

Precisament hui s’ha posat en marxa a la platja de les Marines el servei de socorrisme, que està previst s’amplie a la resta de platges el pròxim 1 de juliol.

Per altra banda, la platja de el Bovalar s’ha tancat temporalment al bany segons les directrius marcades per la Direcció General de l’Aigua de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana encarregada de fer els controls de la qualitat de les aigües de bany. En concret, el tancament està relacionat amb la presència de contaminació d’origen residual en l’aigua d’aquesta zona, no obstant això en breu es faran noves analítiques que determinaran la seua reobertura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari