La Policia Local de Nules detecta falsedat documental de vehicles

La Policia Local de Nules detecta falsedat documental de vehicles
13/12/2020 -

La Policia Local de Nules ha portat a terme, en els últims mesos, diferents actuacions relacionades en temes sobre falsedat documental de vehicles. En concret, s’ha detectat documentació falsa en ITV, permís de conduir, i segur del cotxe.

En un dels casos, la Policia Local localitza un vehicle, amb matrícula búlgara, ocupat per temporers que es troben empenyent a un altre vehicle, amb matrícula espanyola, avariat també ocupat per temporers, en consultar la documentació es verifica que l’ITV que presenta el conductor del vehicle és falsa.

Per altra banda, en personar-se els agents de la Policia Local en un accident de circulació comproven que un dels conductors dels vehicles implicats porta el permís de conduir pakistanés fals, per tant s’intrueixen diligències per conduir sense carnet i per falsedat documental.

Així mateix, en observar dos vehicles amb plaques de matrícula francesa estacionats i sol·licitar als conductors la corresponent documentació es comprova que tant la ITV com el segur d’un dels cotxes són falsos.

De manera que, en cadascú dels casos la Policia Local de Nules ha tramitat les diligències pertinents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari