La Policia Local de Nules compta amb un nou dispositiu per a primers auxilis

Es dota de quatre balons de ventilació per a millorar la tècnica de reanimació

La Policia Local de Nules compta amb un nou dispositiu per a primers auxilis
13/06/2021 -

La Policia Local de Nules compta amb un nou dispositiu per a realitzar tasques de primers auxilis, en aquest sentit s’ha dotat a aquest cos de seguretat de quatre balons de ventilació, dos per a adults i altres dos pediàtrics, per a millorar la tècnica de reanimació cardiopulmonar en el cas d’haver d’assistir a una persona amb parada cardíaca mentre s’espera als serveis sanitaris.

Aquesta nova adquisició forma part de les mesures que al llarg de l’any es porten a terme per a ampliar la dotació de recursos, per a que el servei que la Policia Local presta a la ciutadania compte amb el material necessari.

Així mateix, també s’ha adquirit un armer per a les dependències policials, “poc a poc s’està millorant les instal·lacions, de fet en els últims anys s’han fet actuacions de remodelació molt importants. A més, també es treballa en la formació contínua dels agents i en l’adquisició de nou material i dispositius que faciliten i milloren el servei”, comenta l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari