La Policia Local de Nules rep formació per a millorar el servei

La Policia Local de Nules rep formació per a millorar el servei
09/06/2021 -

La Policia Local de Nules ha realitzat en l’últim mes dos cursos de formació interna, en els quals els membres del cos policial han continuat amb el seu aprenentatge en diferents àrees per a aconseguir la màxima precisió possible en les intervencions policials que realitzen.

En primer lloc, el 18 de maig va tindre lloc un curs dedicat a l’ús d’immobilitzadors elèctrics, denominats tasser, de cara a aprendre el seu correcte ús i en quines situacions s’ha d’utilitzar i assegurar la seguretat de totes les persones implicades. Aquest curs va ser voluntari i el van realitzar un total d’11 policies, que van tindre una jornada dividida en tres hores de teoria i dues de pràctica.

En segon lloc, el cos policial ha destinat dues jornades a l’aprenentatge de l’ús dels desfibril·ladors i la reanimació cardiopulmonar (RCP) “aquest curs és de vital importància, ja que en diversos vehicles de policia hi ha aquests aparells i és necessari saber utilitzar-los”, comenta l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García. De fet, el dia 1 de juny, un total de 12 agents de la Policia Local van rebre les indicacions teòriques i el 9 de juny, van ser nou els policies que van posar en pràctica aquest aprenentatge, donat que la part pràctica d’aquest curs s’ha de renovar cada dos anys.

Amb tot, la Policia Local continua millorant la seua formació per a poder oferir un servei cada volta més complet a tota la població del municipi de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari